BTW...

... så klippte jag mig i torsdags, så nu har jag kort, svart page... Faktiskt rätt snyggt... Dock är jag så väldigt icke-fotogenisk, så det blir inget kort på mig, ni får komma hem till mig och se mig irl ifall ni är nyfikna. Så det så :)

Snö och dildokväll

Nu är det snö, ganska mycket till och med. Det snöar nu också så det blir mer och mer. Hoppas den får vara kvar. Var ute med Orion idag i snön också. Han satt mest innanför jackan och frös. Sen så kan han inte med selen heller, tar man på honom den så sätter han sig ner på bakändan och sitter mest still, möjligtvis att han försöker dra sig fram med framtassarna, sen så drar han in svansen under benen. Vad gör man åt det?

Igår gjorde jag en kul grej som jag inte gjort tidigare. Jag var på "dildoparty". En jobbarkompis hade det och frågade om jag ville komma. Det var kul, även om jag bara halvkände två stycken så kände jag mig ovanligt social för att vara jag, det gjorde mig glad :)
Sen var det ju lite kul också. Många fnitter :)

Sen har vi ju fått guitar hero world tour, det är kul :) så det blir nog rocka hela helgen.

Enda nackdelen är att våran lägenhet ser ut som ett bombnedslag...



En riktigt slapp dag

Igår hade jag en riktigt riktigt slapp dag, som jag inte haft på länge, och det behövdes verkligen. Gjorde verkligen ingenting. Sov länge (till typ 10), sen satt jag mest och spelade wow hela dagen (blev väl ca. 9 timmar totalt).  Satt i pyjamas till typ klockan fyra då jag klädde på mig för att fara till albatross och köpa godis, samt hämta upp pizza. Det var ungefär det jobbigaste jag gjorde den dagen. Så skönt!

Idag blir också en ganska slapp dag. Har småstädat lite nu på morgonen, men sen blir det nog en slapp dag. Bara för att förbereda sig på ännu en arbetsvecka.

WotLK och Blueberry cheesecake

Idag känns som en rätt bra dag. Det är torsdag, vilket betyder fredag i morgon, vilket betyder helg. Det känns välbehövligt och så skönt att inte ha några planer varken lördag eller söndag. Inte ens städning.

Idag komme expansionen till world of warcraft, Wrath of the Lich King (eller WotLK för alla nördar). Så nu kan man spela mer och nörda på. Blir nog kul.



Har även varit duktig och bakat cheescake. Mamma fyller år i morgon och ska bjuda på middag - Elin står för deserten.

Har med fasa insett att jag nog skulle bli en ganska så bra hemmafru.
  • Jag är pedantisk och gillar att ha det fint omkring mig. Skulle jag ha orken skulle jag städa betydligt oftare. Gillar även att tvätta kläder och sånt pyssel.
  • Tycker om att baka, även att laga mat men mest baka. Bröd och kakor och sånt
Ja, det var väl som allt, men vad gör man mer som hemmafru? En tanke som är lite skrämmande i alla fall :P

Går dåligt...

... med bloggandet. Jag tror inte att jag är någon skrivare egentligen. Hat så många tankar och funderingar på allt mellan himmel och jord, men kan som inte få ner det på papper (eller på tangentbordet i detta fall).
Många tankar och många känslor.

Idag har i alla fall varit en relativt bra vecka, men jag är ju så förbaskat trött. Igår somnade jag efter middagen och vaknade 5 minuter innan min träning började. Skit. Blev ett litet vredesutbrott, sen satt jag och kollade på bluebox.com, roliga saker där. Bokade klipptid nästa torsdag också, har tänkt page, det blir nog fint.

En sak som jag reflekterat över är mina humörsvängningar. Har dom alltid varit såhär eller kan det bero på något? Hmm.. Som sagt så ledde missandet av träningen till vredesutbrott där saker kastades i golvet... andra gånger är jag så känslig att minsta lilla grej får mig till tårar. Är det normalt? Sen denna förbaskade trötthet, men jag försöker jobba på...

Måste lära mig att tycka om mig själv också, men det verkar vara det svåraste. Jag har gått upp lite i vikt under sommaren/hösten, inte så jag ser obese ut, men ja, ni vet hur det är. Fast Peter försöker övertala mig om att jag är finare än någonsin. Men Elin vill inte lyssna på det örat. Jag kan ärligt säga att jag nog aldrig varit nöjd med hur jag ser ut, jag skäms för att säga det, men har flera gånger i mitt liv lite önskat att jag skulle få en ätstörning så att jag blir "snygg och smal". Det är helt sjukt, jag vet, men så är det. Då man ser på överviktiga på TV så säger dom ofta att folk ser ner på dom som om dom vore sämre människor för att dom är överviktiga, jag ser ner på mig själv istället.

Nog svamlande. Orion är fin, på fredag ska vi fira mamma, och nu ska jag gå och fortsätta mitt brödbak.

Socialisera

Jag vet inte om det bara är mig det är fel på, om jag är på något sätt konstig eller bara helt normal. Tycker det är svårt att socialisera med människor. Eller de flesta människor. Älsklingen går bra, och familjen, men kommer det till kompisar och arbetskamrater och sådant tycker jag det är svårt. Tycker det är svårt att veta vad man ska säga, hur man ska göra osv, så oftast slutar det med att jag inte säger så mycket alls. Allt det där som kändes naturligt förr, som att ringa en kompis kan idag kännas jättejobbigt. Jag tror att jag analyserar för mycket. Vad ska jag säga, vad tycker personen i fråga om att jag ringer, ringer jag vid ett dåligt tillfälle, säger jag konstiga saker som gör att personen tycker är konstig och så vidare och så vidare... Det känns lättare att inte ringa alls. Då får jag istället dåligt samvete att jag inte hör av mig, vilket gör att nästa gång kan kännas ännu jobbigare. Är det bara fel på mig eller känner alla såhär? Jag känner att jag inte behöver vara så social, jag trivs väldigt bra i ensamhet.

En annan sak som delvis har med socialitet att göra, men ändå inte kom jag att tänka på för någon vecka sen på jobbet. Jag ser verkligen inte mig själv som en pryd person, men jag är ingen människa som pratar om sex och sånt med kompisar, inte mycket, inte ens med mina bästa vänner. För mig känns det konstigt och för privat. På avdelningen på jobbet där jag är för tillfället är det två tjejer som är ungefär min ålder (20-25). Dom verkar väl känna varandra sådär halvbra, men började ändå prata om sex med varandra, inte så ingående, men ändå. Och då både jag och en annan var i samma rum. För mig känns det helt främmande, men kanske är det bara jag? Lilla pryda Elin?

Annars händer det inte så mycket. Började mitt nya liv i helgen. För att jag ska bli gladare och piggare ska jag röra på mig ordinerade läkaren. Så idag blev det promenad hem från jobbet, och i morgon blir det att gå dit. Duktigt!
För övrigt så verkar vi ha en höjdrädd kisse. Köpte ett stort (och dyrt!) klätterträd igår, men han verkar vara höjdrädd, man får lura honom att klättra upp. Hoppas han börjar vara där mer, annars får man väl försöka sälja det. Hans favoritplats är lilla korgen bredvid mitt skrivbord som jag gjort åt honom. Där sover han allt som oftast :)

Snö

Vinterns första snö har kommit! Kom i torsdags då jag var i Örebro, men ligger kvar än, dock har det inte kommit någon mer snö, men härligt i alla fall med lite vitt på marken. Gör en sådär barnsligt glad, och man vill bara gå ut och göra snöänglar.

I Örebro var det väl ganska trevligt, men jag kände mig lite outsider, när man inte jobbar med det och vet vad man ska ha för användning av det dom pratade om kändes föredrag från nio till typ klockan sex lite jobbigt. Man blev trött, men vad gör man inte för ett stipendium :) Dessutom fick vi ju god mat och sånt, alltid lär man väl sig något.

I helgen händer inte så mycket, men jag är en sån som gillar ta det lugnt på helgerna. Ska försöka få in en vana med dagliga promenader, och det blev en timmes promenader både i går och i morse. Riktigt skönt, speciellt idag då det var soligt och frosten nöp i kinderna. Nu är det vinter på riktigt!



RSS 2.0