Utanför gemenskapen...

Någonstans på vägen hamnade man utanför? Har alla glömt bort mig?
Hallå.. jag finns här....
Jag vet att jag själv inte är världens bästa på att höra av mig, betyder det att jag inte är värd att hålla kontakten med?
Eller är jag helt enkelt bara för tråkig för att vara någons syster?



Att sätta upp mål... att vara nöjd med sig själv

Okej
Jag försöker gå ner i vikt. Har gått ner 1 kg hittills, och 8 kg till ska jag försöka bli av med på lika många veckor. Men det är svårt. Jag tror jag äter hyfsat nyttigt till frukost, lunch och middag, och frukt till fikat på jobbet, men jag tycker att det är lite svårt, för jag har alltid varit en sån som ätit kvällsfika, och då har jag inte "råd" (kalorimässigt) att fika. Jag är hungrig och sugen (är mer en sån som tycker om att äta på kvällen än på förmiddagen) och det känns som jag borde lägga mig typ sju för att slippa det.
Egentligen vet jag inte varför jag gör det. Så fet är jag inte, men jag kan ändå inte vara nöjd med mig själv. Är inte säker på att jag skulle vara nöjd även om jag vägde mindre, då skulle det väl vara något annat... Är det något jag inte är bra på är att vara nöjd med mig själv. Det är lite jobbigt att alltid tro att man inte duger, eller att folk inte tycker om en... Att vänner och bekanta bara låtsas för att de kanske har medlidande. Jag borde vara nöjd med det jag åstadkommit hittills i mitt liv, men alltid en röst inom mig som säger att det inte är tillräckligt.

Usch.. deppigt det låter...
Har i alla fall fått min skinnjacka nu! Kände mig till och med lite snygg i morse då jag cyklade till jobbet ^^ Å nyfärgat rött hår... Hoppas det håller i sig. Behöver lite medvind...

RSS 2.0