Stockholm tur och retur

Kom hem från Stockholm sent i går kväll efter en två dagars semester där. Det var väl trevligt och så att vara där, men trevligt att komma hem också, trivs nog bäst av allt hemma, på ett lite mindre ställe. Tror inte alls att jag skulle trivas att bo i Stockholm. Visst finns det mycket att göra där, och mycket att se, men alldeles för mycket folk för min smak.

Det ska va HÅRDROCK på sommarn...

...eller nåt, jag vet inte. Cornelis kanske.

Plockade hallon med mamma i går, synd bara att de flesta började vara övermogna. Hade även lite "underhållning" ett tag. En liten kille (skulle gissa på 4-5 år) var hos våra grannar, han låg i deras hängmatta och sjöng Markoolios Det ska va reagge på sommarn, han fick inte till orden riktigt på biten dricka hemkört och cola. Tycker ändå det är hemskt. Ville bara säga det.

I can be brown, I can be blue, I can be violet sky...


Ibland undrar jag om jag funderar för mycket...

Onsdag idag, nedräkningen till min "semester" är i full gång.

Var i stugan idag och åt palt, det var gott, inte så ofta man äter sånt. Sen var det varmt och soligt och fint också, och man fick en sån där lyckokänsla som man bara får ibland när allt bara känns bra. Var massa små grodor som hoppade runt också, dom är så söta, värsta minisar. Nu är jag i alla fall hemma, och det är så skönt för jag är ledig i morron, men då jobbar jag ju helgen i och för sig...

Sen kommer det till mina funderingar, det är som att alltid ligger det något och vill ut på något sätt. Idag har jag tänkt mycket på hur mycket hemska saker det händer mot tjejer och kvinnor, hela tiden, utan att det verkar hända något. Våldtäkter och våldtäktsförsök får man höra om dagligen, misshandel mot tjejer som kanske inte hörs så ofta, men som ändå finns där, å så den där idioten som slet loss svålen på sin fru. Ursäkta mig men HUR FAN ÄR MAN FUNTAD DÅ??? Det gör mig så arg förbannad att det ska behöva vara så.
Jag blir ledsen av att tänka på hur många som måste stå ut med sånt här dagligen. Jag vill inte säga att alla män är idioter, för så vet jag att det inte är, men nog finns det bra många i alla fall. Jag blir bara så arg och förbannad och ledsen att jag inte vet vad jag ska skriva om det...
Men ibland får man i alla fall läsa en glad nyhet, som en jag läste idag om mannen som räddade sin fru efter en bilolycka genom att lyfta bort bilen från henne, som synd är så måste sånt drunkna i alla andra hemskheter som händer (därav anledningen till att jag inte hittar igen den nu).

Som sagt, det där har jag gått och funderat på mest hela dan, och det tråkiga är att jag inte har några bra förslag på vad man kan göra åt det. Som många vet så det ju inte många våldtäktsmän som får ett straff, av en eller flera mer eller mindre korkade anledningar, och får de det så är det nåt skitstraff (undantag för Hagamannen, typ).
Kastrera våldtäktsmän (som en kompis sa för länge sen "skär av den med en rostig sked"), kanske inte så extremt men låt dom få kännam av i alla fall en del av det lidande dom utsatt en eller flera tjejer för. Jag vet inte. Blir bara arg när jag skriver sånt här (och jag antar att alla som eventuellt läser det här ändå redan slutat läsa för länge sen).

I alla fall. Har inte hänt så mycket annat spännande idag, kanske därför jag funderat så mycket, eller nåt. Skulle vara gott med nåt sött nu, fast som tur är så har alla affärer här redan stängt. Eftersom jag som sagt är ledig i morron så kanske man skulle spela lite WOW.. ta och dinga 70 (nära nu).

Läste för övrigt ett bra citat idag som jag tänkte avsluta med

Allting som jag verkligen tycker om är antingen omoraliskt, olagligt eller fettbildande.
Alexander Woolcott


Blogg

Nu har jag en blogg i alla fall, ska försöka uppdatera den lite nu och då, för den som orkar läsa.

Sista arbetsveckan nu i alla fall, bara 4 dagar kvar och skönt med lite ledigt. Blev äntligen planerat idag i alla fall att vi ska till Stockholm jag och Peter, ska bli kul tror jag, bara att boka biljetter å sånt. Ska verkligen bli kul att fara och göra något, har inte blivit så mycket sånt nu i sommar eftersom man jobbar hela jäkla tiden känns det som :/. Man behöver nog lite ledigt emellanåt.

Hinner inte skriva så mycket mer nu, eftersom jag ska gå och sova. Jobbardag i morgon vilket betyder att jag måste stiga upp 04:45.

Sov gott :)

RSS 2.0