Censurerar mig själv

Hade stora planer på att skriva ett inlägg idag. Ett inlägg om fulla personer... Känner dock att jag kommer få ungefär 98 % av potentiella läsare att börja hata mig, så jag avvaktar ett tag till. För säkerhets skull...

10 000 kronorsfrågan

Så till dagens fråga.
Som sagt, Peter och jag flyttar ju till Skelleftehamn nu i juli, i våran alldeles egna första lägenhet tillsammans.
En liten sak jag funderar på är dock denna:
-När börjar man fira jul och sånt ihop?

Jag vill...
Vet inte vad Peter vill riktigt dock... bör man fira med sin familj istället?

Jag menar såklart inte att bara han och jag ska sitta och uggla ensamma i lägenheten på julafton, men far man till mina föräldrar, till hans föräldrar eller så att säga "var och en hem till sitt".
När får man en "ny familj"
När firar man med denna i första hand?
Är det när man gift sig, när man fått barn? Var går gränsen?

Om nån vore så snäll att ge mig svar på denna fråga så slipper jag panika när det blir jul igen.

Total lycka

Idag är livet underbart!
Fixade en lägenhet i helgen, jag och Peter. Har inte skrivit något kontrakt än, men muntligt har vi som en överenskommelse, hoppas jag i alla fall. Allt känns så underbart som det bara kan bli! Kan knappt vänta tills vi får flytta ihop. Nedräkningen till första juni kan börja!
Nu blir det bara att försöka införskaffa en del möbler och annat, sen får vi se...
Är i alla fall så lycklig och vill bara flytta nu nu nu!

Blev inget jobb...

Blev inget jobb i Luleå fick jag veta igår, men det är väl bara att fortsätta leta. Dock deppade jag ihop lite och gick och sov halv åtta. Lång natts sömn i alla fall...
Men men, idag känns det lite bättre, men jag är bra på att leta fel hos mig själv för att jag inte fick jobbet och så, även om det bara var första intervjun... Men men, bara kämpa på och leta vidare.

Som tröst har Peter gjort en fiiin header åt mig till bloggen, fast lite knäpp blir den ibland, vet inte varför.. ska pilla lite på det...

Snart helg i alla fall. Härligt. Har inte träffat Peter på två veckor, så det ska bli underbart!

Så är det.

Original eller cover?

Okej, frågan är enkel. Vilken rockar mest, original eller cover?


1. Kate Bush (Original) eller Within Temptation (Cover)



2. Tears for fears (Original) eller Gary Jules (Cover)



3. The Ark (Original) eller Maia Hirasawa (Cover)




4. Rihanna (Original) eller Lillasyster (Cover)



5. Eric Carmen (Original) eller Celine Dion (Cover)

Själv måste jag säga att det är ganska svårt. På de två första måste jag dock säga covers, tredje tveksamt om jag gillar någon av versionerna speciellt mycket. Fyran så väger nog covern över, å femman originalet... Vad tycker du? Några andra covers/original favoriter?



Roadkill

Min förkylning håller på att ta kål på mig. Vaknade i morse och kände mig som något överkört. Ont i halsen, snor som täckte igen alla andningsvägar och allmänt mörbultad. Tog mig i alla fall till jobbet och genomlevde en dag helt utan ork. Var tvungen att sätta mig och vila varje gång jag gick uppför en trapp (vilket blev ett antal gånger...)
Knaprar i alla fall halstabletter och hoppas på att det känns bättre i morgon.

Min beställning från EMP har också kommit. Wee =D
Mamma ringde igår och berättade, det var postat till "Herr Elin Söderlund" den här gången. Ja, vad säger man.. lite kul är det i alla fall. Så nu längtar jag bara till på fredag då jag får fara å hämta ut paketet! Fiiiina fina kläder. Ska ta bilder på ALLT och lägga upp på bloggen sen :) ni kommer bli så avis...

Japanskatenta nu också. Men den var lätt. Bara tre uppgifter, och jag är redan klar med dem. Ska bara kolla igenom allt i morgon. Även om japanska är kul ska det bli skönt att inte ha den hängandes över axlarna då jag kommer hem varje eftermiddag...

Nu vet jag inte. Funderar på att gå å läsa lite, men känner på mig att jag kommer att somna ganska omgående om jag lägger mig i sängen, så jag vet inte. Får väl dega framför datorn. Vill ha vår så man kan vara ute i solen. Nu känns det som kallaste vintern med snöstorm å skit. Huvva... Kunde gärna ha tagit den här snön i december istället, men men, sånt får man ju inte bestämma över.

Nu ska jag gå å göra en stor kopp oboy. Mums :)

Varför lva?

Till alla er som undrat.
lva (som Lva, inte 1va som vissa trott) låter som Älva då det uttalas, om man inte läst headern och förstått det. I alla fall, Älva, för jag älskar verkligen älvor.
När jag var liten samlade jag på bokmärken, som säkert många andra tjejer gjorde. Mina favoriter som jag samlade extra mycket på var just ängar och älvor. Hade ett helt album med bara änglar och älvor.
Nu samlar jag nog lite på älvor igen, eller samlar och samlar, men jag har i alla fall tre figurer föreställande älvor, halsband och örhängen samt necessär med älvor på. Ska jag någon gång göra en tatuering ska det vara på en älva... Funderade faktiskt på det för något år sedan, men jag vill ha en ganska diskret tatuering, å den bilden jag ville tatuera in var man tvungen att göra stor för att bli bra, så det ligger på is för tillfället.

Varför jus älvor då? Jag vet inte. De är vackra och lite mystiska naturväsen. Ett tag var jag mycket inne på drakar. Drakar är också coola, men älvor är nog mer Elin... Fast det ska inte vara fjantiga små barn-älvor... Det ska vara vackra..
Tycker om John Bauers bilder, läste "bland tomtar och troll" när jag var liten. Underbara sagor.

Har en massa fina bilder på älvor jag har hittat på internet, men jag vet inte om jag kan lägga upp dom eftersom jag inte vet var jag hittat dom och inte vet vem som har gjort dom... Helt klart mina favoriter i alla fall :)

Impuls

Impulshandlade en ny mobil i helgen som var. Eller jag har väl tänkt göra det, men sagt att jag ska vänta ett tag. Gick i alla fall in på Telia och tittade på mobiler, och hittade den perfekta! Sony Ericsson Z320i. Supersnygg (älskar färgen...), bra pris och inte massa onödiga saker som mp3-spelare å bluetooth och sånt som jag inte behöver. Behöver väl inte kamera heller, men det känns som det är standard på alla mobiler nu. Är i alla fall jättenöjd! Finns bara ett fel, och det är att det är samma hål för att ladda som för handsfree, så man kan inte ladda å prata i handsfree samtidigt. Annars är den precis lagom för mig.
Får bara lite skuldkänslor, känner mig så materialistisk.. Har ju bara haft min gamla i 2 år...

Känner mig sjuk idag också... Har huvudvärk, ont i halsen, frossa och allmänt slut. Jag som inte brukar vara sjuk så ofta...

Nu mat i alla fall.. Keso och grönsaker, är lat..

image111

min mobil :)

Ett brev jag aldrig skrev...

Vissa saker i sitt liv önskar man att man slapp, men när man tänker efter så är det nog just de händelserna som gjort en till den man är. Här är ett antal brev jag aldrig skrivit, kanske är det bäst så.

När jag tänker på dig nu så känner jag inget. Jag känner varken sorg, eller lycka. Jag tycker inte om dig, men jag hatar dig inte heller. Den enda jag tycker illa om är din nya flickvän. Hon har inte gjort mig något, det var du som var en idiot, men hon är orsaken... Jag var svag då, och jag gjorde som du ville. Både före och efter. När det tog slut så utnyttjade du att jag hade känslor för dig. Peter vet allt. Jag önskar att fler visste... Det enda jag kan säga är att jag trots allt blev starkare och mer självständig.


Det kan inte ha varit så lätt att stötta mig för drygt två år sedan. Jag antar att alla har sina upp och nedgångar här i livet, och då behöver man vänner som stöd. Utan er hade det inte gått. Ni är änglar som lyssnat, stöttat, kramat och alltid stått på min sida.


Du - du är min ängel och mitt ljus här i livet. Det känns verkligen som att du räddade mitt liv till slut, och du är fortfarande där för mig. Jag behöver inte låssas eller göra mig till för dig - du älskar mig ändå (och kanske just därför...) Det går inte att beskriva med ord, men jag tror att du vet ändå<3



RSS 2.0