Trevliga kommentarer...

Har inte skrivit så mycket på sista tiden, har varit hos, och är fortfarande hos Peter. Har äntligen börjat stressa ner lite. Såg att jag hade fått en kommentar att om jag skrev om något intressantare så skulle jag få fler kommentarer. Ja, stackars er som läser som måste läsa om mitt otroligt tråkiga och trista liv, synd om er... Vet inte riktigt vad jag ska säga, försöker skita i det i alla fall.

Har i alla fall kokat knäck nu, andra satsen för i veckan (förlåt förlåt älskling att jag äter för mycket knäck...) Vet inte riktigt vad det blir i kväll, kanske spela lite, läsa lite och ev. någon film. I morgon blir det Umeå igen för 2 dagar, flytta och städa lägenheten, känns lite konstigt...


Måndag, å jag är ledig!

Jepp, så är det. 4 HÄRLIGA lediga veckor. Sitter hemma hos älsklinge nu å väntar på att han ska komma hem på lunch, ser han genom fönstret hur han är på väg :)
Lite tråkigt att vara ensam hemma i någon annans lägenhet. Speciellt lilla jag som blir så rastlös. Ska i alla fall fara in till stan sen å shoppa lite julklappar. Det är i alla fall lite kul, bara svårt att hitta nåt bra!
Nu kommer älsklingen!

Push out-trosor?

Luleå nu sen i fredags. Helt underbart.

Var på julmarknad idag i gammelstad. Var mysigt, men jag hade trott och hoppats att det skulle vara större. Köpte i alla fall lite godis, brända mandlar å mjukbröd.
Var tvungen att byta buss i stan, å på vägen hem så blev det en glipa på ca. 30 minuter mellan bussarna, så jag å Peter gick en snabbis på stan. Gick in på Lindex och kollade underkläder, köpte även en liten julklapp där till mig själv.
Fick syn på ett par trosor med inlägg i rumpan, typ "push out" trosor eller nåt, "för en kurviagre figur" stod det. Höll i alla fall på att skratta ihjäl mig. Det var nog det mest komiska jag sett på länge. Tyvärr så kunde jag inte hitta en bild av dessa på internet, men komiskat var det i alla fall!

Har inte så mycket annat kul att skriva. Helt underbart i Luleå i alla fall, å nu har regnet slutat också, å minusgraderna är tillbaka! Å så underbart att INTE behöva fara hem ikväll!

Julklappshandling i morron

Au revoir

Ja!

Så var då tentan äntligen över! Så himla skönt.
Har varit så nervös å hypad dom senaste dagarna att jag vet inte vad. Knappt kunnat sova, varit så nervös. Brukar inte vara sååå orolig över tentor, speciellt så borde jag ju inte vara det över den här eftersom jag redan är godkänd på kursen, tentan är bara om man vill ha högre betyg, men jag blir nervös ändå. Den var ganska lätt i alla fall, så det gick nog bra.
Nu sitter jag mest bara här å väntar på att klockan ska bli fyra så jag får fara till älsklingen. Har fått stränga order om att inte fara tidigare, för då blir han så stressad, så nu får jag sitta här å försöka fördriva tiden i 2 timmar till. Har packat och gjort allt klart, ska bara komma ihåg soporna innan jag far.

Har inte så mycket att skriva om. Har som sagt sovit dåligt nu flera mornar i rad, inte likt mig. Hoppas jag kan slappna av och sova ut nu när jag är hos älsklingen. Ska bli så himla underbart!

Hmm, kanske borde äta nåt innan jag far. Har bara ätit en banan och en youghurt sen jag kom från tentan, kanske lite väl lite att leva på fram till klockan 9... Får se vad jag gör åt den saken. Skulle vara gott med något riktigt onyttigt som hamburgare eller kebab eller nåt, hehe :)



"I thought Europe was a country..."

kiss..

...precis sånt väder är det idag. Regn å äckligt! Ska inte regna i december jue, vill ju ha drivor med Snö!
Är trött och slut idag. Har sovit så dåligt de senaste nätterna. Eller jag har somnat bra, men varknat tidigt å bara legat å vridit mig. Varit trött men inte kunnat somna om.
Godkänd på uppgifterna. Yay! Bara VG-tenta i morron kvar. Hoppas att det kommer gå bra. Borde plugga lite grann i alla fall, men jag är en sån som har svårt att plugga dagen innan tenta. Ska försöka repetera lite grann i alla fall. Sen i morron efter tenta blir det Luleå! Få vara med älsklingen massa mycket! Två veckor i Luleå å typ 2 veckor till i Ursis. Så jävla underbart!

För övrigt ser mitt rum ut som ett bombnedslag, men det gör det väl kanske när man är i flyttartagen.
Känner på mig att det här kommer bli en lat dag, it gives me ångest!


that's it

Är för död för att orka skriva just nu (mycket plugg)
återkommer om ett par dagar, ev fredag.

<3

Jag är så stolt över dig!

[Usch för hemskt regn, slask å blött]

En kombination av stress och för lite sömn

Idag är ingen bra dag. Har sovit 6 timmar vardera de senaste nätterna vilket är för lite för mig. Vaknade klockan 9 i morse, men var ändå för pigg för att somna om. Nu har jag dock en begynnande huvudvärk och känner mig ändå för trött för att göra något annat. Jag som hade tänkt plugga idag...

Var på stan i alla fall igår med mamma och Olov å shoppade julklappar. Fick faktiskt klart alla utom till just mamma och Olov och till älsklingen. Skönt ändå.

Däremot så är jag stressad ändå. Måste börja packa inför flytten, ska gå till ICA idag å se om dom har banankartonger. Blir stressad för tentan också, även om jag inte borde, känns som jag borde plugga mer. SKA plugga mer, känner mig bara för trött och slut...

Å så saknar jag Peter...

RSS 2.0