Ja!

Så var då tentan äntligen över! Så himla skönt.
Har varit så nervös å hypad dom senaste dagarna att jag vet inte vad. Knappt kunnat sova, varit så nervös. Brukar inte vara sååå orolig över tentor, speciellt så borde jag ju inte vara det över den här eftersom jag redan är godkänd på kursen, tentan är bara om man vill ha högre betyg, men jag blir nervös ändå. Den var ganska lätt i alla fall, så det gick nog bra.
Nu sitter jag mest bara här å väntar på att klockan ska bli fyra så jag får fara till älsklingen. Har fått stränga order om att inte fara tidigare, för då blir han så stressad, så nu får jag sitta här å försöka fördriva tiden i 2 timmar till. Har packat och gjort allt klart, ska bara komma ihåg soporna innan jag far.

Har inte så mycket att skriva om. Har som sagt sovit dåligt nu flera mornar i rad, inte likt mig. Hoppas jag kan slappna av och sova ut nu när jag är hos älsklingen. Ska bli så himla underbart!

Hmm, kanske borde äta nåt innan jag far. Har bara ätit en banan och en youghurt sen jag kom från tentan, kanske lite väl lite att leva på fram till klockan 9... Får se vad jag gör åt den saken. Skulle vara gott med något riktigt onyttigt som hamburgare eller kebab eller nåt, hehe :)



"I thought Europe was a country..."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0