På tal om...

... det jag skrev om igår (eftersom hela veckan är eurovision), om Sverige och eurovision. Fasen så många DÅLIGA låtar Sverige har skickat, det är fasen otroligt att det har gått så bra som det har gjort...
Följande låtar undrar jag hur dom kunde ta sig så pass högt

2002 - Afro-dite Never let it go
Alltså var den bra? Känns som en typisk aerobics-låt, eller friskis och svettis, och inte ens en bra sån. För mycket av allt... Ändå slutade den åtta (av 24 bidrag)


2003 - Fame Give me your love
Den här låten slutade femma(!) 2003, idag skulle den väl knappt ta sig till final? Felet med den är inte att den är superdålig, felet är att den skulle lika gärna kunnat heta Take me to your heaven, eller Listen to your heartbeat (Friends 2001). Den låter som allt annat, och är inte intressant eller spännande på något sätt.


2005 - Martin Stenmarck Las Vegas
Denna låt kom i och för sig inte så bra, en 19:e plats och Sveriges sämsta resultat sedan 1992 då Christer Björkman kom på 22:a plats med "I morgon är en annan dag". Men jag måste bara ta med den för att folk ska förstå hur dålig den faktiskt är


Här är några exempel. Det finns många fler låtar som Sverige skickat som inte alls varit bra, men som ändå placerat sig topp tio... Var de andra bidragen så dåliga?

Malena vidare igår. Heja! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0