En veckas jobb

En veckas jobb, och jag känner mig som en 70-åring i kroppen. Eller skämt och sido, men något fel är det. Misstänker att jag har fått en inflammation eller något i hälsenan, för det gör så ont. Haltade två dagar, men idag är det ändå okej, och så har jag börjat smörja med sån där salva som även ska vara inflammationshämmande. Sen min rygg - den är så stel så stel och gör ont. Inte bra. Nu är det helg i alla fall, så man får väl vila upp sig.
Hade tänkt åka längdskidor i morgon, bara mamma kommer hit med mina skidor ikväll, verkar bli ganska härligt väder i helgen. Annars inga planer
...förutom kanske att socialisera lite med Orion. Tror han tycker det är konstigt att matte har börjat jobba igen efter att ha varit ledig i två veckor. För även om Peter jobbar hemmifrån och är hemma hela dagarna så blir det ett himla "pratande" när jag kommer hem. Jam jam jam. Fast det är ju roligt att han är social också. Han är så söt, i går när jag skulle sova kom han och la sig på mitt bröst och slickade mig i hela ansiktet. That's love.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0